Kracht Den Haag > Gratis trainingen (TEST)

Gratis trainingen (TEST)

Voorkom erger, volg een training!

Zowel voor ouders/opvoeders, als voor jongeren en op scholen bieden we preventieve activiteiten. Dit kan zijn in groepen, maar ook één-op-één om een positieve relatie met je kind(eren) op te bouwen. We geloven in de kracht van ervaringen samen delen en lotgenotencontact.

 

Toelichting

 • ‘Trainingen’ is de verzamelnaam voor alle ‘activiteiten’ die we organiseren.
 • Kracht preventiemedewerkers organiseren ze en soms samen met partners. In dat geval zou het ook kunnen, dat je je direct aan (en af)meldt bij een partner via hun website.
 • Jouw gegevens bij aanmelden, hebben we nodig om contact met je te houden over de details van de activiteit. Uiteraard gaan we vertrouwelijk daarmee om.

Stappen

 1. Aanmelden
  Je meld je aan via de aanmeldknop die bij elke training staat. Is het een training van Kracht zelf? Geef goed aan welke training je precies wilt doen (met de precieze naam van de training, je gewenste leeftijdsgroep en eventueel gewenste locatie of startdatum).
 2. Bevestiging
  Je ontvangt een aanmeldbevestiging, direct op je scherm en per e-mail.
 3. Belletje van ons
  Je ontvangt een belletje. Samen kijken we: Zit je in de goede groep? Onder 18 jaar: Geven ouders toestemming?
 4. Meer informatie
  Je ontvangt meer informatie van de trainer/begeleider over locatie en tijdstip.
 5. Start
  Je start met de activiteit.

Andere trainingen

Naast de groepstrainingen hebben we ook individuele online trainingen. Meer zelfhulplessen. Want bij Kracht draait alles om jou! We zijn er altijd voor jou, face to face wanneer het moet en digitaal wanneer het kan. We maken gebruik van Blended Care, wat gewoon betekent dat we handige online hulpmiddelen inzetten waarmee jij zelf aan de slag kunt. Zodat jij lekker vanaf je bank of keukentafel kunt groeien en ontwikkelen. Deze individuele online trainingen zijn dan ook super handig voor zowel ouders/opvoeders als professionals die willen helpen.

Bekijk de online (zelfhulp)trainingen

Zelf ideeën?

Heb je zelf een idee voor een groepsactiviteit of een thema in je eigen wijk? Neem dan eens contact op met één van onze preventiemaatjes in jouw wijk.

Mijn preventiemaatje

Contact

Algemene ideeën of vragen? Laat het ons dan weten.
Bel ons algemene nummer: 088 298 7707.
Of mail naar Toegang@krachtdenhaag.nl.

Dit is de e-bieb van trainingen

 • Doelgroep
12 – 16 jaar

Test Training 1

Lees meer
Voor jongeren vanaf 12 jaar

Training Positive Identity

Lees meer