Kracht Den Haag > Mijn preventiemaatje

Mijn preventiemaatje

Ons preventieteam

Heb je een probleem of een beginnende klacht? We zijn er voor je! Onze preventiemaatjes staan graag voor je klaar! Wij helpen bij:

  • Hulp bij al je vragen over opvoeden en opgroeien
    Bijvoorbeeld kinderen die moeilijk slapen? Angst of paniek voelen? Moeite hebben met eten? Driftbuien hebben? Of niet zo fijn met vriendjes om kunnen gaan?
  • Gratis trainingen en activiteiten in de wijk
    Bijvoorbeeld je hebt als kind of jongere iemand verloren? Moeite om met de scheiding van je ouders om te gaan? Of je kunt wel een dosis extra zelfvertrouwen gebruiken?

Op de foto zie je van links naar rechts, beginnend bij de voorste rij: Maura Seymor, Marjan Flentge, Oshin van der Hansz, Sabine Wenneker-Goessens, Martien van ‘t Hof, Djimiel Bechoe, Andy Manikus, Alicha Chandra, Amber van Dijk en Abisai Barriga van der Weide.

Kracht Preventiemaatjes

Maura Seymor

Escamp: Zuiderpark, Leyenburg & Rustenburg-Oostbroek

Mobiel: 06 57 11 28 94

“Ik ben Maura Seymor, Preventie Medewerker werkzaam in de wijken Zuidenpark, Leyenburg, Rustenburg en Oostbroek. Ik geloof sterk in de kracht van investeren in onze kinderen, omdat zij de toekomst van onze samenleving vormen.”

Mail Maura

Oshin van der Hansz

Escamp: Zuiderpark, Leyenburg & Rustenburg-Oostbroek
Mobiel: 06 57 54 19 78

Mail Oshin

Alicha Chandra

Escamp: Moerwijk, Morgenstond

Mobiel: 06 51 14 31 52

Mail Alicha

Abisai Barriga van der Weide

Escamp: Bouwlust, Wateringseveld

Mobiel: 06 16 04 60 91

“Het opvoeden van kinderen is een reis die zowel vreugde als uitdagingen met zich meebrengt. In deze reis is het belangrijk om te weten dat je er niet alleen voor staat. Als preventiemedewerker sta ik naast je, om samen te kijken naar de vragen en obstakels die je tegenkomt in de opvoeding.”

Mail Abisai

Djimiel Bechoe

Escamp: Bouwlust, Wateringseveld

Mobiel: 06 33 03 96 42

“Ik ben een bevlogen preventiewerker met hart voor de Haagsche jeugd, met een focus op krachten en talenten. Ik vind het belangrijk om in verbinding met elkaar te blijven en aansluiting te zoeken in de leefwereld van inwoners.”

Mail Djimiel

Anne van der Grinten

Loosduinen

Mail Anne

Sabine Wenneker-Goessens

Loosduinen

Mobiel: 06 57 38 08 99

“Ik sta voor persoonlijk contact! Samen zoeken we naar een antwoord op jouw vraag. Ik maak gebruik van ieders eigen kracht, inzicht en netwerk. Dat in combinatie met mijn ervaring en netwerk.”

Mail Sabine

Marjan Flentge

Segbroek

Mail Marjan

Martien van ‘t Hof

Segbroek

Mobiel: 06 57 86 80 72

“Ik kijk naar signalen van iedereen, Niet alleen de luide jeugd maar ook juist de stille. Want de kracht van preventie is er om het probleem op te lossen voor dat je om hulp hoeft te roepen.”

Mail Martien

Amber van Dijk

Scheveningen

Mobiel: 06 16 06 03 59

“Hoi, ik werk al 5 jaar op Scheveningen! Met veel plezier help ik ouders en kinderen om meer in hun kracht te staan. Zo krijgen ze een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en kunnen ze onderling beter samenwerken.”

Mail Amber

Andy Manikus

Scheveningen

Mobiel: 06 33 02 05 33

“Ik ben preventiemaatje 12+ van Kracht. Ik focus mij op het (vroeg-) signaleren en preventief aanpakken van problemen onder jongeren in Scheveningen/Duindorp. Vanuit idealisme krachtig optreden, is voor mij een must. Laten we samen dromen, durven én doen. Het kan écht.”

Mail Andy

Samenwerkingspartners?

Werk jij op een school, sportclub of welzijnsorganisatie? Of bij jeugdgezondheidszorg (JGZ), een culturele organisatie of een vrijwilligersorganisatie? Of ben je ondernemer in de wijk, met een doel voor veilig en gezond opgroeien voor jeugd en gezin? Dan komen we graag met je in contact.

Heb je ideeën? Bepaalde vragen? Of er valt je iets op in de wijk (signalen)? Laat het ons weten. Dan kijken we samen of en hoe we dit kunnen oppakken.

Neem contact met ons op