Kracht Den Haag > Onze teams

Onze teams

Indeling van onze teams

Bij Kracht hebben we verschillende teams om je zo goed mogelijk te helpen. Ons Krachtteam is zichtbaar in jouw wijk en altijd goed bereikbaar. In dit Krachtteam zitten allerlei professionele medewerkers met veel kennis en ervaring. Mocht je andere ondersteuning nodig hebben, dan vragen we specialisten uit ons netwerk. Daarmee werken we veel samen. We geloven sterk in de kracht van de samenleving: we helpen elkaar! Ook hebben we het team Toegang. In dit team zitten gezinswerkers en specialisten. Zij kijken samen met de jeugd wat er leeft en wat de beste hulp kan zijn. We organiseren altijd hulp, dicht in de buurt! Als het nodig is, komen we zelfs naar jou toe.

Kom in contact met onze teams

Ontmoet onze preventiemaatjes

Heb je vragen? Prima! Wil je gewoon een praatje maken? Ook goed. Onze preventiemaatjes kennen een methodische aanpak. We betrekken het hele familiesysteem en helpen erger voorkomen. Wij zetten ieder in zijn kracht. We werken per wijk, want elke wijk is anders! Wil je weten wie er in jouw wijk voor je zijn? Voel je vrij om contact op te nemen.

Mijn preventiemaatje

Ook in een van onze teams werken?

Wil jij ook bijdragen aan preventie onder de jeugd? Snel en makkelijk hulp bieden als dat toch nodig is? Deelnemen in een van onze Krachtteams? Of gespecialiseerde zorg leveren? Dan ligt er een mooie kans te wachten. We pakken onze nieuwe dienstverlening vanaf 1 januari 2024 anders aan dan voorheen. Met een veel duidelijkere focus op betere, snellere en gerichtere jeugdhulp in de eigen wijk. Interessant en waardevol werk dus. Bekijk onze vacatures en reageer vandaag nog.

Werken bij Kracht