Kracht Den Haag > Online trainingen

Online trainingen

Face to face als het moet, digitaal wanneer het kan

Bij Kracht draait alles om jou! We zijn er altijd voor jou, face to face wanneer het moet en digitaal wanneer het kan. We maken gebruik van Blended Care, wat eigenlijk gewoon betekent dat we handige hulpmiddelen inzetten. Onze online trainingen zijn super handig voor zowel jou als professionals die jou willen helpen.

Doe een online training

Zo heb je de mogelijkheid om zelfstandig online trainingen te volgen. Deze trainingen volg je zonder begeleiding van iemand van Kracht. Een training is een online cursus. Je leert aan de hand van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips meer over jouw gekozen onderwerp. Je doet korte opdrachten en vult vragenlijsten in. Je kunt kiezen uit verschillende onderwerpen, waaronder body, mind, life skills, vriendschap, seks en gezondheid.

Heb je vragen over deze trainingen? Neem dan gerust contact op met een van onze Kracht-medewerkers.

Welke trainingen kun je volgen?

Hieronder vind je een overzicht van alle online trainingen waarmee je zelf aan de slag kunt. Wanneer je een training wilt volgen klik je op de betreffende training en maak je een account aan bij het platform van Gezondeboel. De gegevens die je invult worden niet met Kracht gedeeld. Na jouw aanmeldingen is het mogelijk om te kiezen voor de juiste trainingsmodule.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze Kracht-medewerkers.

Klik op een van onderstaande trainingen en ga direct aan de slag!

Life skills

Getting things done

Vriendschap en seks

Body | Lekker in je vel

Mind | Blij in je hoofd

Grip op slechte gewoontes

Rouw en verlies

  • Omgaan met de dood | ik heb iemand verloren van wie ik houd, hoe geef ik dit een plekje?
  • Verlies| hoe ga ik om met de dood van een geliefde?

 

 

Voor ouders

In English