Kracht Den Haag > Ruim 10 gratis groepstrainingen staan nu online!

Ruim 10 gratis groepstrainingen staan nu online!

Voorkom erger, meld je aan voor een gratis (groeps)training!

Er zijn trainingen voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders. De eerste starten vanaf september 2024, dus schrijf je in of help dit delen onder je netwerk.

Kracht zet vol in op preventie. Dat doen we met een team van preventiemedewerkers dat kortdurend gezinnen ondersteunt met opvoed- en opgroeivragen. Vanaf september start er een heel palet aan gratis trainingen en groepsactiviteiten. Deze trainingen werken we steeds bij en wekelijks volgen er meer. Dus houd het in de gaten en meld je alvast aan!

Voor wie?
Er zijn activiteiten voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders. Activiteiten voor scholen volgen nog later, daar zijn we druk mee bezig.

In groepen; waarom?
Veel is in groepen, want we geloven in de kracht van lotgenotencontact. Ervaringen uitwisselen en steun vinden bij mensen die hetzelfde meemaken, kan je goed helpen. Vandaar bieden we vooral groepsaanbod aan. Dit doen we op verschillende thema’s voortkomend uit vragen en behoeften van inwoners. Is een groep niets voor jou? We hebben we ook diverse individuele online (zelfhulp)trainingen.

Wie geeft de training?
Specialisten, onderaannemers, partners en preventiemedewerkers van Kracht, voeren de groepsactiviteiten uit. Bij elke activiteit maken we met hen een passende mix van trainers en begeleiders.

Live of online?
De meeste activiteiten vinden gewoon in de wijk, live op een locatie, plaats. Maar er zijn ook online (groeps)activiteiten en trainingen.

Gratis maar niet vrijblijvend
Aanmelden is verplicht en na aanmelding is deelname niet vrijblijvend. Meld je dus af, als je toch niet kunt. Dan kan iemand anders in jouw plaats hulp krijgen.

Echt verder helpen
We doen er alles aan dat elke deelnemer op de goede plek wordt ingedeeld is. En we vinden het belangrijk dat er aan doelen gewerkt wordt, die onze Haagse mensen écht verder helpen!

Nieuwsgierig?
Kijk snel en geef je op voor een activiteit! Of zegt het voort:

www.krachtdenhaag.nl/gratis-trainingen/

ps. dit beeld is slechts een voorbeeld van de nieuwe pagina – klik op de weblink erboven