Kracht Den Haag > Gratis online trainingen bij Kracht!

Gratis online trainingen bij Kracht!

Woon je in Escamp of Kust (Scheveningen, Segbroek en Loosduinen) en wil je online aan de slag met jouw vragen of meer weten over bepaalde onderwerpen? Of sta je op de wachtlijst en wil je intussen alvast aan de slag? Check onze website voor een mega aanbod aan trainingen, in samenwerking met Gezondeboel. Duik meteen in een training die bij jou past, zoals ‘opkomen voor jezelf’, ‘Hoe stop ik met piekeren’ of ‘Hoe kan ik me blijer voelen? Maar hoe werkt dat eigenlijk?

Wat zijn online trainingen?

Online trainingen zijn super handige cursussen met alle info die je nodig hebt over een bepaald onderwerp. Ze bevatten oefeningen, filmpjes, animaties, achtergrondinfo en praktische tips. Tijdens de training doe je korte opdrachten en beantwoord je vragen die je verder helpen. Elke training is ontwikkeld samen met experts en ervaringsdeskundigen. Het beste is dat je de training lekker thuis kunt doen, op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt. We werken hiervoor samen met Gezondeboel.

Hoe werkt het?

Loop je tegen iets aan en wil je een online training proberen? Bekijk dan ons aanbod aan online trainingen. Daar vind je al onze online trainingen. Stel, je voelt al een tijdje veel stress, dan wil je daar graag iets aan doen. Op onze website vind je een training die je hierbij helpt. Check ons aanbod! Klik erop en volg de stappen die daar staan.

Gratis online trainingen

Ik help iemand anders, zijn daar ook trainingen voor?

Absoluut. Laten we eens kijken, ben je een ouder in Escamp, bij wiens zoon hoogbegaafdheid is vast gesteld? Een training over ‘hoogbegaafdheid voor ouders’ geeft de juiste kennis om goed met je zoon te kunnen praten. Er zijn nog veel meer trainingen voor verschillende situaties bijvoorbeeld als je uit elkaar wil, wat komt daar allemaal bij kijken. Kijk op de website voor ons aanbod.

Meer info

Heb je vragen of vind je niet de juiste (zelf)hulp tussen onze trainingen? Neem dan contact op met een van onze preventiemaatjes.

Mijn preventiemaatje