Kracht Den Haag > Leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen

Vind jouw kracht!

Wie wil er niet lekkerder in zijn vel zitten? Dat je als ouder weet wat je bij de opvoeding (anders) kan doen. Dat je kind zich fijn voelt? Of dat jij als jongere fijn in je kracht staat! Hier vind je alles over onze gratis trainingen, preventie en onze preventiecollega’s die jou als maatje kunnen helpen daarbij. Ook handig voor scholen, verwijzers of partner in de wijk.

Wij hebben de opgave om de jeugdzorg te veranderen, te verbeteren. En dat begint bij leren en ontwikkelen. Als je beter weet, hoe je met een bepaalde situatie om kunt gaan. Wat je zelf kunt doen om erger te voorkomen. En dus je eigen kracht weet te vinden. Dan:

  • Voel je je beter.
  • Krijg je meer zelfvertrouwen.
  • Leef je fijner.

Je kunt met een online training zelf aan de slag. Of met hulp van ons of anderen (lotgenoten) die hetzelfde meemaken.

Gratis trainingen

Voor iedereen die vastloopt of zichzelf wil ontwikkelen, biedt Kracht offline en online preventie-activiteiten. Elke ouder/opvoeder, kind en/of jongere  kan in zijn wijk hieraan deelnemen. Geheel gratis en zonder verwijzing!

Bekijk de gratis trainingen

Over preventie

Ontdek de kracht van preventie in jouw wijk met ons team van toegewijde preventiemedewerkers. Wellicht heb je ze al ontmoet op jouw school, in de kerk of moskee, het buurthuis of zelfs bij jouw lokale sportvereniging? Wij zijn er om problemen te voorkomen. En op te lossen.

Lees meer over preventie

Mijn preventiemaatje

Heb je een probleem of een beginnende klacht? We zijn er voor je!
Wij kennen de buurt en staan graag voor je klaar! Bel of mail de preventiemedewerker in jouw wijk. Makkelijk en persoonlijk.

Mijn preventiemaatje