Kracht Den Haag > Kennismakingsevent 11 oktober 2023

Kennismakingsevent 11 oktober 2023

Kom naar ons kennismakingsevent en krijg meer informatie over werken bij Kracht in de gebieden Escamp en Kust

Wil jij onderdeel zijn van een team met een unieke aanpak en zorg leveren voor jeugd en gezin in de gebieden Escamp en Kust in Den Haag? Kom dan naar ons kennismakingsevent en leer onze nieuwe organisatie kennen! Op 11 oktober vertellen wij je meer over onze organisatie, de mogelijkheden om bij ons te werken, het sollicitatieproces en heb je de mogelijkheid om direct een sollicitatiegesprek in te plannen bij een van onze HR-medewerkers. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die interesse hebben in een functie bij Kracht in Den Haag.

Woensdag 11 oktober 2023
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: CJG Escamp, Laan van Wateringse Veld 392, 2548 CJ Den Haag

Programma

De insteek van het programma ziet er als volgt uit:

  • Presentatie Kracht
    Kracht stelt zich voor, wat is ons verhaal, wat betekent dit voor jou als sollicitant en welke functies zijn beschikbaar.
  • Break-out sessies
    Tijdens deze break-out sessies gaan we in gesprek over verschillende onderwerpen die voor jou van belang zijn, vertellen we meer over de sollicitatieprocedure en is er volop ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden

Schrijf je via onderstaande button in voor dit kennismakingsevent, dan ben je zeker van een plek.

  • Vul hieronder jouw gegevens in

    Voorafgaand aan het evenement ontvang je een e-mail met alle details om deel te nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan tijdens het evenement een persoonlijk gesprek in!

Als deelnemer aan het kennismakingsevent ben je direct in de gelegenheid om je in te schrijven voor een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers. Laat jouw gegevens achter en wij nemen na afloop van het kennismakingsevent contact met je op. Wil je nu alvast weten welke vacatures er open staan? Kijk dan op onze ‘werken bij – pagina‘ door op de button hieronder te klikken.

Werken bij Kracht Den Haag

Alexandra Vissers is Wijkteammedewerker jeugd en vertelt in deze video wat haar werk zo leuk maakt. Zij vindt het fijn dat ze zoveel kan betekenen voor de gezinnen. ‘Ik mag zelf bepalen en uitzoeken wat we kunnen doen voor een gezin, daar krijg ik veel vrijheid in. Juist dan kunnen we doen wat écht nodig is.’ aldus Alexandra.