Kracht Den Haag > Gratis trainingen (TEST) > Activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar

Activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar

Trainingen en activiteiten

Je kind zit op de basisschool. Zijn of haar wereld wordt groter en soms gebeuren er dingen waarbij heftige emoties bij komen kijken. Hoe gaat je kind om met alle prikkels? Hoe houdt hij of zij zich staande als het thuis moeilijk is of als er iemand is dood gegaan?  Hoe fijn als ze de juiste steun krijgen, dat ze:

  • Beter weten wat ze voelen.
  • Weerbaarder worden en zich niet meer zo alleen meer voelen.
  • Dat ze weten wat ze kunnen doen in bepaalde situaties.

De meeste activiteiten zijn live op een locatie, maar soms ook (deels) online. Alle activiteiten zijn in groepen, want wij geloven in ervaringen delen en steun van anderen die hetzelfde doormaken. En we betrekken ook altijd jouw ouder(s)/ opvoeder(s) bij jouw leerdoelen. Samen zorgen we ervoor dat kinderen veilig, gezond en kansrijk opgroeien:

Het beste voor je kind!

Training Rouw en verlies

Heb je een dierbare verloren? Is je opa, oma, vriend, vriendin of misschien wel je ouder overleden? Iedereen verwerkt het verlies van een dierbare anders. Erover praten helpt heel erg, maar soms is dat lastig en begrijpen anderen je niet. Hoe fijn is het, als je dat dan kunt delen met kinderen en jongeren die hetzelfde hebben meegemaakt!

Training Rouw & Verlies

Binnenkort verschijnen hier meer trainingen en activiteiten

Binnenkort verschijnen hier druppelgewijs meer activiteiten. Zo mag je de volgende trainingen verwachten:

  • Activiteiten op het gebied van mentale weerbaarheid
  • Activiteiten op het gebied van sociale contacten en eenzaamheid
  • Activiteiten op het gebied van echstscheiding, rouw en verlies

Deze pagina en het aanbod is continue in ontwikkeling. Staat er nu niet tussen wat je zoekt? Dan misschien later wel. Of kijk eens op online zelfhulptrainingen. En heb je zelf ideeën voor een groepsactiviteit of een thema in je eigen wijk? Neem dan eens contact op met één van onze preventiemaatjes.

Neem contact op met een preventiemaatje