Kracht Den Haag > Ik wil doorverwijzen – toelichting

Ik wil doorverwijzen – toelichting

Wil je de casus van je cliënt aan onze wijkgerichte specialisten voorleggen? Gebruik dan het formulier op de vorige pagina. Mochten we meer informatie nodig hebben dan ingevuld, nemen we contact met je op. Verder communiceren we vooral met de ouder of jongere zelf.

Verandert de urgentie tussentijds? Je kunt altijd telefonisch contact opnemen.

Een reactie duurt helaas langer dan gewenst. Dit vanwege onze opstart als Kracht, de overgenomen wachtlijsten van 2023, zorgcontinuïteit en personeelsopbouw. Wij vragen geduld.

Gemiddelde wachttijd voor een eerste reactie is nu tussen de 4 en 8 weken. De termijn waarop de hulp kan starten is dan vaak nog een paar weken tot 6 maanden langer, afhankelijk van het soort hulp dat iemand krijgt.

Is er spoed? Bel van 9 tot 17 uur: 088 2987707 (houd ook rekening met 3 a 4 minuten wachttijd gemiddeld). Of kijk bij contact.

En  ons gratis trainingsaanbod voor preventie al gezien?

 

Samen zijn we er verantwoordelijk voor dat we goed omgaan met jouw persoonlijke gegevens. We vinden het onderwerp privacy heel belangrijk. Bij Kracht zorgen we er daarom voor dat al jouw persoonlijke informatie veilig en privé blijft. Lees er meer over in onze Privacy verklaring. Als je dit aanmeldformulier invult, geef je ons toestemming om je gegevens te delen binnen onze organisatie.